Lediga jobb
Lärarguiden.se
Lärarnas Tidning
Förskolan
Specialpedagogik

För lärare inom specialpedagogik – Utges av Lärarförbundet

Chef och ledarskap

Lärarförbundet tidning för skolledare – Utges av Lärarförbundet

 

Lärare i fritidshem alt fritidspedagog, Norrskolan

Vi är allt fler som väljer att bo i Uddevalla. Kommunen växer stadigt och har idag drygt 55 000 invånare. Här har vi hav, skog och fjäll nära inpå och dessutom ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och god samverkan.

I Uddevalla kommun strävar vi aktivt efter mångfald genom att värdesätta och rekrytera medarbetare med olika bakgrund. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. I mötet med andra människor är våra ledord öppenhet, respekt och professionalitet. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart samhälle - för alla invånare.

Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän!

 

 

Beskrivning
Norrskolan ligger i området Bleket i Uddevalla. Det centrala läget innebär närhet till olika inom- och utomhusaktiviteter såsom natur, idrott och kultur. Skolan har drygt 340 elever från förskoleklass upp t o m skolår 6. Totalt arbetar 50 personer på skolan och av dessa arbetar 40 personer direkt med eleverna. Norrskolan har en stabil elevhälsoorganisation med bland annat speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, psykolog och kurator som resurser för elever och pedagoger.

 

På Norrskolan har vi höga förväntningar på personal och elever där kunskap, gemensam värdegrund och tydliga ordningsregler är utgångspunkten för vårt arbete. Vi ser att detta leder till ökad måluppfyllelse, arbetsro, trygghet och trivsel för både barn och vuxna.

 

Varje fritidsgrupp har två till fyra ansvarslärare. På detta sätt använder vi våra resurser på ett flexibelt sätt och kan bygga aktiviteter utifrån behov och innehåll. Det erbjuder också eleverna ett bredare socialt nätverk. Organisationen är även ett sätt att anpassa oss till de ökade behörighetskrav vilka innebär att eleven ska få undervisning av lärare som har behörighet att undervisa i fritidshem och skola.

 

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som fritidspedagog/ alt lärare i fritidshem. I uppdraget ingår arbete på fritidshemmet samt undervisning eller resurs i klass under skoltid. Övrigt arbete på fritidshem innebär också pedagogisk planering, uppföljning av lärande, arbetslagsmöten, rastvärd m.m. Du kommer att ingå i ett arbetslag med övriga fritidspedagoger på skolan. Du ska även delta i arbetslagets och skolans utvecklingsarbeten. Det finns utrymme för att använda dina egna intressen i verksamheten för att berika barnens fritidstid.

 

 

Kvalifikationer
Fritidspedagogexamen eller lärarexamen mot grundskolans tidigare år och fritidshem. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och digitala lärprocesser är en självklar del av din undervisning. Du arbetar språk- och kunskapsutvecklande och har en har god förmåga att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och förmågor som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. personlig mognad, engagerad, ledarskaps-och samarbetsförmåga, att du är stabil och strukturerad samt arbetar mål- och resultatorienterat.

 

För tjänster där lärarlegitimation/examensbevis/studieintyg krävs ska detta lämnas in före anställning. 

 

För tjänster där arbetet innebär direkt och regelbunden kontakt med barn, samt för all verksamhet enligt LSS, ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister visas upp alternativt lämnas in före anställning. Tänk på att det kan ta tid att få utdraget så beställ det i god tid för att rekryteringsprocessen inte ska fördröjas.

För dig som inte är medborgare inom EU/EES-området krävs arbetstillstånd, detta gäller inte dig som har permanent uppehållstillstånd. Arbetstillståndet ska uppvisas vid intervjutillfället.Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Tillträde

190807

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

75 %

Ort

Uddevalla

Län

Västra Götalands län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/208

Kontakt

  • Niklas Viberg, 0522-69 58 65

Facklig företrädare

  • Lärarförbundet, 0522-69 80 85
  • Lärarnas riksförbund, 0522-69 80 86

Sista ansökningsdag

2019-05-29

 

 

Ansök nu 

 

 

Läs mer om arbetsgivaren


Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Uddevalla

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Uddevalla kommun

Uddevalla kommun

Lärare i fritidshem alt fritidspedagog, Norrskolan

På Norrskolan har vi höga förväntningar på personal och elever där kunskap, gemensam värdegrund och tydliga ordningsregler...
Uddevalla kommun, Uddevalla,

Läs mer !
Uddevalla kommun

Förskollärare förskolan Kreatören

Vi söker förskollärare på 100 % och tillsvidare med tillträde hösten 2019 efter överenskommelse.
Uddevalla kommun, Uddevalla,

Läs mer !
Alla jobb hos Uddevalla kommun

Liknande jobb Lärare i fritidshem alt fritidspedagog, Norrskolan

Uddevalla kommun

Lärare i fritidshem alt fritidspedagog, Norrskolan

På Norrskolan har vi höga förväntningar på personal och elever där kunskap, gemensam värdegrund och tydliga ordningsregler...
Uddevalla kommun, Uddevalla,

Läs mer !
Trelleborgs kommun

Fritidspedagoger, Smygeskolan

Vi söker tre engagerade fritidspedagoger alt. lärare mot fritidshem som brinner för fritidshemmets verksamhet och uppdrag.
Trelleborgs kommun, Trelleborg,

Läs mer !
Laxå kommun

Förskollärare/lärare tidigare år

Välkommen till natursköna Tiveden och Tiveds förskola/fritidshem! Hos oss arbetar vi tillsammans och bidrar med kunskap...
Laxå kommun, Laxå,

Läs mer !
Katrineholms kommun

Skogsborgsskolan söker fritidspedagog

Vi är en skola för alla där du kan vara dig själv. Skolan har Hälsa och Livsstil som profil.
Katrineholms kommun, Katrineholm,

Läs mer !
Katrineholms kommun

Valla skola söker fritidspedagog

Valla skola är en skola på väg framåt, skolan satsar på att höja kvalitén i undervisningen genom ett tätt samarbete mellan pedagoger.
Katrineholms kommun, Katrineholm,

Läs mer !
Lidköpings kommun

Fritidspedagog

Lilleskogs skola startade 2009 och har verksamhet för förskoleklass till årskurs 6. Skolan har bostadsområdet Råda Mosse...
Lidköpings kommun, Lidköping,

Läs mer !
Haninge kommun

Erfaren lärare till förskoleklass som gillar utmaningar

Är du en erfaren, legitimerad förskollärare, alt F-3-lärare som gillar utmaningar?
Haninge kommun, Haninge,

Läs mer !
Linköpings kommun

Förskolelärare/lärare i grundsärskolan

Du kommer att arbeta nära och i team med de elevassistenter som arbetar i grundsärskolan!
Linköpings kommun, Linköping,

Läs mer !
Sollentuna kommun

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog

Nu söker vi två lärare mot fritidshem till vår fantastiska skola! Är ni två kollegor som funderar på att byta arbetsplats?
Sollentuna kommun, Sollentuna,

Läs mer !
Mörbylånga kommun

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem 100%

Arbete på fritidshem samt med skolfritids i Färjestaden. Under nästa läsår kommer vi att arbeta med att utveckla våra rastaktiviteter
Mörbylånga kommun, Mörbylånga,

Läs mer !