Lediga jobb
Lärarguiden.se
Lärarnas Tidning
Förskolan
Specialpedagogik

För lärare inom specialpedagogik – Utges av Lärarförbundet

Chef och ledarskap

Lärarförbundet tidning för skolledare – Utges av Lärarförbundet

 

Förskollärare till Farstaborgs förskola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

 

 

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling.

 

Varje dag går cirka 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Farstaborgs förskola ska skapa förutsättningar för alla barn att utvecklas utifrån sin förmåga och att bli trygga och ansvarsfulla medborgare. Vi finns för att skapa den allra bästa förskoleverksamheten.

 

Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete där du tillsammans med engagerade kollegor får möjlighet att utveckla en helt ny verksamhet där barnet är i fokus.

 

 

I rollen som förskollärare leder du det pedagogiska arbetet i enlighet med läroplanens målområden. Du leder det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen tillsammans med barnen och kollegorna. Du ansvarar för planering, pedagogisk dokumentation, uppföljning och utvärdering.

 

 

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som person är du trygg i din roll som ledare, har barnfokus, är tydlig och kan fungera som en del i en helhet. Du har förmågan att nå ut till barn, vårdnadshavare och kollegor såväl som du ser möjligheter och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du behöver kunna jobba enskilt men även i grupp. Extra meriterande är om du har erfarenhet och intresse av pedagogisk dokumentation, digitaliseringsprocessen och hållbar utveckling i förskolan. Vi värdesätter även erfarenhet av att utforma lärmiljöer där barnen får inflytande över sin vardag.

 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

 

 

Farstaborgs förskola öppnades i maj. Den ligger i en naturskön miljö vid Farstaborgs idrottsplats. Det är en helt ny förskola där du får en unik möjlighet att från start vara med och planera och organisera verksamheten efter de styrdokument som råder. Förskolan består av två plan med 5 avdelningar för totalt cirka 100 barn. Utemiljön består av två gårdar och området präglas av höga naturvärden. Farstaborgs förskola och Åkerlyckans förskola som är belägen vid Gustavsbergs centrum kommer att ingå i samma organisation.

 

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

 

Anställningarna omfattar initialt heltid, med möjlighet till en lägre sysselsättningsgrad om så önskas. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

 

 

Ansökan
Du söker tjänsterna via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Intervjuer kommer att hållas löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 26 augusti 2019.

 

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Jessica Skrak Granqvist via e-postjessica.skrakgranqvist@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

Ansök nu 

 

 

Läs mer om arbetsgivaren


Sista ansökningsdag : 26 augusti . Arbetsort : Värmdö

Kategorier : Förskollärare


Senaste jobben från Värmdö kommun

Värmdö kommun

Förskollärare till Dalstugans förskola

Dalstugans Förskola är en trevlig förskola som ligger centralt men ändå naturnära med väl anpassade lokaler och en stor gård.
Värmdö kommun, Värmdö,

Läs mer !
Värmdö kommun

Förskollärare till Farstaborgs förskola

Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete där du med engagerade kollegor får möjlighet att utveckla en helt ny verksamhet
Värmdö kommun, Värmdö,

Läs mer !
Alla jobb hos Värmdö kommun

Liknande jobb Förskollärare till Farstaborgs förskola

Värmdö kommun

Förskollärare till Farstaborgs förskola

Vi erbjuder dig ett roligt och ansvarsfullt arbete där du med engagerade kollegor får möjlighet att utveckla en helt ny verksamhet
Värmdö kommun, Värmdö,

Läs mer !
Karlskrona kommun

Förskollärare till Holmsjö förskola, Västra skolområdet

Vi söker nu tre förskollärare för att stärka upp vårt team i förskolan. Holmsjö förskola är en förskola belägen i en naturskön miljö nor ...
Karlskrona kommun, Karlskrona,

Läs mer !
Jönköpings kommun

Förskollärare till Rosenlunds förskola

Lustigkullens förskoleområde ligger ett stenkast från Vätterns vackra strand!
Jönköpings kommun, Jönköping,

Läs mer !
Sollentuna kommun

Förskollärare till Sofielund och Mallas förskola

Är du förskollärare och vill utmana, undervisa och utforska tillsammans med våra barn under hela deras förskoletid?
Sollentuna kommun, Sollentuna,

Läs mer !
Stenungsunds kommun

Stenungsunds kommun söker förskollärare

Se hit om du är engagerad och nyfiken på Stenungsunds kommun! Vi söker 8 engagerade förskollärare! Vi utbildar världsmedborgare
Stenungsunds kommun, Stenungsund,

Läs mer !
Jönköpings kommun

Förskollärare till Norrängens förskoleområde

Norrängens förskoleområde ligger vackert beläget vid Vättern och består av fyra förskolor!
Jönköpings kommun, Jönköping,

Läs mer !
Burlövs kommun

Förskollärare Dungens förskola i Åkarp

Dungens förskola ligger lugnt beläget i Åkarp med närhet till parker och grönområden. Språkutveckling, digitala verktyg...
Burlövs kommun, Burlöv,

Läs mer !
Mjölby kommun

Förskollärare, Wasa förskola

Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning lärare i de lägre åldrarna 1 - 5 år, förskola.
Mjölby kommun, Mjölby,

Läs mer !
Skövde kommun

Förskollärare till Värsås förskola 100%, vikariat

Värsås förskola, byggd 2014 är en förskola med Reggio Emilia inriktning. På vår förskola är kompetensutveckling viktig
Skövde kommun, Skövde,

Läs mer !
Linköpings kommun

Förskollärare till Vikingstad förskolor

Valkebo förskolor – där varje möte blir lärande! Genom engagemang, glädje och professionalitet!
Linköpings kommun, Linköping,

Läs mer !