Lediga jobb
Lärarguiden.se
Läraren
Förskolan
Specialpedagogik

För lärare inom specialpedagogik – Utges av Lärarförbundet

Chef & ledarskap

Lärarförbundet tidning för skolledare – Utges av Lärarförbundet

 

Legitimerad F-3 lärare på Kvarnhagsskolan

Arbetsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt öv

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100 %

Ort: Botkyrka

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer: KVAS/2022:00069

 

Kontaktperson(er)

Sista ansökningsdatum:

2022-08-18

 

Botkyrka kommun, Utbildningsförvaltningen

Botkyrka kommun är den femte största kommunen i Stockholms län och består av kommundelarna Alby, Fittja, Hallunda-Norsborg, Tullinge, Tumba och Vårsta-Grödinge. Botkyrka kommun har cirka 95 000 invånare och cirka 6 000 medarbetare.

 

Utbildningsförvaltningen ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasium samt grund- och gymnasiesärskola. Vi har drygt 3 200 medarbetare vid 45 förskolor, 22 grundskolor och fyra gymnasieskolor. Här finns ett stort engagemang för att alla barn och elever ska få undervisning av hög kvalitet, möjlighet att utvecklas och att nå sin fulla potential. I Botkyrka ser vi att framgång i skolan är nyckeln till ett gott liv och den starkaste skyddsfaktorn för framtiden.

 

Beskrivning

Vi söker en legitimerad lågstadielärare. Du har ett brinnande intresse för att undervisa, inspirera och bidra med språkutveckling för elever i lägre åldrarna. I uppdraget ingår att planera och genomföra undervisning för att nå lärande och utveckling hos eleven genom ledning och stimulans utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska dokumentera och följa upp elevens lärande och utveckling samt kommunicera detta med elever och vårdnadshavare. Du ska ha förmåga att se varje elev, stärka elevens tilltro till sin egen förmåga att lära och stimulera till ett livslångt lärande. I läraruppdraget ingår även att förbereda eleven för ett liv i ett demokratiskt och mångkulturellt samhälle.

 

Du är flexibel och självständig och strävar efter att tillsammans med övriga skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du kommer ingå i ett arbetslag med många drivna lärare. Vi erbjuder en trevlig och positiv arbetsplats där vi tillsammans hjälps åt med att erbjuda eleverna goda förutsättningar inför framtiden.

 

Kvarnhagsskolan är i en utvecklingsfas där vi erbjuder kompetensutveckling för våra lärare utifrån behov. Vi har som mål att arbeta språkutvecklande med fokus på differentierad undervisning. Vi har många engagerade lärare och specialpedagoger som arbetar tillsammans med att främja lärande i klassrummet för varje enskild elev. Vi tror på att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

 

Kvalifikationer

Krav:

Du behärskar det svenska språket obehindrat både i tal och skrift

Har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk F-3.

Ha höga förväntningar på dig själv, dina kollegor och dina elever.

Ha god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt.

Ha alltid eleverna i fokus.

Du ska tycka att utveckling är berikande och vilja vara med och utveckla verksamheten.

Du har ett positivt förhållningssätt, kvalitetstänkande och flexibilitet är något vi värderar högt.

Vi lägger dessutom stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Du får gärna ha kunskaper om att arbeta språkutvecklande och vara välbekant med att arbeta differentierat i din undervisning.

 

Meriterande: Att du kan använda dig av enkla datorprogram (Word, vklass, Google Drive) i ditt vardagliga arbete samt har andra ämnesbehörigheter.

 

Personliga kompetenser

För att du ska trivas i rollen som lågstadielärare hos oss söker vi dig som är:

Strukturerad i sitt arbete och arbetar med en tydlig lektionsstruktur.

 

Du är resultatorienterad och jobbar formativt i ditt ämne och processer som är nödvändiga för elevens kunskapsutveckling.

 

Du har ett prestigelöst förhållningssätt och kan lätt samarbeta med dina kollegor och andra aktörer.

 

Du kan se och förstå komplexa samband utifrån ett helhetsperspektiv, ser möjligheter och lösningar och är därmed lösningsorienterad.

 

Varmt välkommen med din ansökan. Rekryteringen sker i augusti!

 

Om oss

Botkyrka är en kommun full av kontraster där storstadens förortsmiljö möter landsbygdens skogar, ängar, sjöar och havskust. I vår kommun talas ungefär 100 olika språk och här lever människor med bakgrund från världens alla hörn.

 

Vi strävar efter att Botkyrkaborna ska vara delaktiga i kommunens utveckling och det är deras behov, rättigheter och förutsättningar som leder oss i arbetet. Vi har medborgarens fokus i allt vi gör.

 

Vi är öppna, ansvarstagande, modiga och energiska och letar alltid efter nya kollegor som vill vara med och skapa framtidens Botkyrka. Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats full av möjligheter där vi tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för en hållbar framtid.

 

Är du vår nästa kollega? Välkommen till kommunen som är långt ifrån lagom!

 

Övrig information

Du som medarbetare är det viktigaste vi har för att vi ska kunna utföra vårt uppdrag. Vi erbjuder därför en rad förmåner utöver den individuella lönen - för ett hållbart arbetsliv. Läs mer här: Villkor och förmåner

 

Botkyrka kommun har beslutat att blivande medarbetare som kommer i kontakt med barn eller ungdomar eller barn under 18 år i verksamhet inom ramen för 9 § LSS ska visa utdrag ur belastningsregistret. Det gäller även för medarbetare inom gymnasieskolan, kultur- och fritidsverksamhet, hemtjänst, personlig assistans, servicehus samt vård- och omsorgsboende.

 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och undanber oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 Ansök nu

 

 

Läs mer om arbetsgivaren


Sista ansökningsdag : För 19 timmar sedan . Arbetsort : Botkyrka

Kategorier : Förskollärare Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Botkyrka kommun

Botkyrka kommun

Erfaren förskollärare till förskolan Ugglan

Vi söker dig som är engagerad och nyfiken på människor och verksamhetsutveckling.
Botkyrka kommun, Botkyrka,

Läs mer !
Botkyrka kommun

Förskollärare - specialförskola

Du ser ett helhetsperspektiv i utbildningen och värdesätter samverkan med vårdnadshavare och andra viktiga aktörer.
Botkyrka kommun, Botkyrka,

Läs mer !
Botkyrka kommun

Lärare mot fritidshem, åk F-3 Björkhaga skola

Du brinner för att skapa trygga inkluderande lärmiljöer, utveckla förmågor och stärka elevernas identitet. Allt enligt vår vision om en ...
Botkyrka kommun, Botkyrka,

Läs mer !
Botkyrka kommun

Förskollärare

Du som förskollärare förväntas kunna skapa goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor då det är en grundförutsättning för att...
Botkyrka kommun, Tullinge,

Läs mer !
Botkyrka kommun

Legitimerad F-3 lärare på Kvarnhagsskolan

Du är flexibel och självständig och strävar efter att tillsammans med övriga skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.
Botkyrka kommun, Botkyrka,

Läs mer !
Alla jobb hos Botkyrka kommun

Liknande jobb Legitimerad F-3 lärare på Kvarnhagsskolan

Botkyrka kommun

Legitimerad F-3 lärare på Kvarnhagsskolan

Du är flexibel och självständig och strävar efter att tillsammans med övriga skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.
Botkyrka kommun, Botkyrka,

Läs mer !
Stockholms stad

Ulvsundaskolan söker legitimerad lärare i årskurs F-3

Vi söker en ny kollega med bred behörighet för att arbeta i förskoleklass/lågstadiet hos oss på Ulvsundaskolan. Du planerar, genomför oc...
Stockholms stad, Stockholm,

Läs mer !
Leksands kommun

Lärare till förskoleklass på Siljansnäs skola, vikariat

Siljansnäs skola är en grundskola med ca 120 elever i förskoleklass till årskurs 6. 60 elever deltar även i fritidshemmets verksamhet
Leksands kommun, Leksand,

Läs mer !
Linköpings kommun

Lärare årskurs F-3, Atlasskolan

Utgångspunkten för dig som lärare är att arbeta med planering, undervisning, utvärdering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen. Arbet...
Linköpings kommun, Linköping,

Läs mer !
Laholms kommun

Lärare till Fritidshemmet på Ahla skola

Du kommer vara delaktig i ett spännande förändringsarbete där vi kan erbjuda dig en kollegial gemenskap där pedagogik...
Laholms kommun, Laholm,

Läs mer !
Vänersborgs kommun

Lärare fritidshem/fritidspedagog

Tärnan F-3 och 4-6 är en interkulturell skola, centralt belägen i Vänersborg. En liten del av jorden men en stor del av världen.
Vänersborgs kommun, Vänersborg,

Läs mer !
Tyresö kommun

Förskollärare till Ballongens förskola

Som förskollärare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik utbildning för barnen. I uppdraget ingår att ansvara för att utbi...
Tyresö kommun, Tyresö,

Läs mer !
Botkyrka kommun

Lärare mot fritidshem, åk F-3 Björkhaga skola

Du brinner för att skapa trygga inkluderande lärmiljöer, utveckla förmågor och stärka elevernas identitet. Allt enligt vår vision om en ...
Botkyrka kommun, Botkyrka,

Läs mer !
Franska skolan

Förskoleklasspedagog, lärare mot yngre åldrar

Den vi söker är utbildad förskollärare eller lärare utbildad mot lägre åldrar. Kunskaper i franska språket är meriterande
Franska skolan, Stockholm,

Läs mer !
Lunds kommun

Grundskollärare till Häckebergaskolan F-3

I ditt uppdrag som lärare i skolår 1 kommer du att planera och bedriva undervisning samt göra bedömning av dina elevers förvärvade kunsk...
Lunds kommun, Lund,

Läs mer !