Lediga jobb
Lärarguiden.se
Vi Lärare
Förskolan
Specialpedagogik

För lärare inom specialpedagogik – Utges av Lärarförbundet

Vi Vägledare

Om Forskoleguiden.se

Forskoleguiden.se är en av Sveriges största jobbsiter riktade mot förskollärare på alla nivåer och har blivit det naturliga valet för dig som letar nya utmaningar och en pålitlig leverantör av rekryteringstjänster. Forskoleguiden.se är en del av Jobbdirekt som grundades av Schibsted redan 1999. Forskoleguiden.se har ett unikt samarbete med Lärarguiden.se som är Sveriges största jobbportal med lärare.

Vårt fokus ligger på dig som söker lediga jobb. Vi har idag Sveriges mest användarvänliga jobbsajt vilket gör själva sökandet efter nytt jobb väldigt enkelt och möjliggör att vi tillsammans når resultat snabbare och effektivare än den traditionella jobbsajten. Dessutom har vi ett konstant flöde av spännande jobb på Forskoleguiden.se!

Vi önskar dig lycka till med jobbsökandet och hoppas att du uppskattar våra tjänster och till dig som rekryterare, tack en än gång för att ni valt Forskoleguiden.se som ert förstahandsval i er rekrytering.

/Forskoleguiden.se


Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt eller annonsera på Forskoleguiden.se eller Lärarguiden.se, här nedan finner du kontaktinformation.

Kontakta oss här nedan:

Växel nr: 08-650 69 20
Mail: jobb@lararguiden.se
Adress: Arenavägen 45, 12177 Johanneshov

Försäljning/Marknad:

John Klockhoff på telefon 08-650 69 20 alt. maila john.klockkhoff@lararguiden.se

Teknik:

teknik@lararguiden.se alt. Telefon 08-650 69 20

Annonsavdelningen:

traffic@lararguiden.se