Lediga jobb
Lärarguiden.se
Vi Lärare
Förskolan
Specialpedagogik

För lärare inom specialpedagogik – Utges av Lärarförbundet

Vi Vägledare

 

Lärare fritidshem

I Region Gotland kan du utvecklas och växa, både som individ och tillsammans med andra. När du arbetar hos oss bidrar du till att Gotland blir en ännu bättre plats för människor i livets alla delar. Vi gör varandra bättre.

 

Lyckåkerskolan

Lyckåkerskolan är skolan där allt är möjligt. Här arbetar engagerade pedagoger, bokdrakar, pedagoghundar och vår skolhamster sida vid sida. Eleverna möter en innovativ och inspirerande lärmiljö som motiverar till ett lustfyllt lärande.

 

Lyckåkerskolan ligger i södra Visby och omfattar förskoleklass, grundskola 1-3 och fritidshem. Skolan har i dagsläget cirka 160 elever och vi är 30 medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter

På Lyckåkerskolan arbetar vi årskursvis i hemvister över hela dagen. Varje årskurs har tillgång till flera rum i hemvisten. Eleverna tillhör samma hemvist under sina fyra år på skolan för att skapa trygghet. I hemvistens team arbetar 6-7 pedagoger med olika utbildning och bakgrund tillsammans. Det finns även tillgång till speciallärare.

 

Vår vision grundar sig i ”21st century learning”, där medskapande och elevdelaktighet utifrån ett flexibelt och varierat kooperativt lärande är ledord. Vi har en flexibel och tillgänglig lärmiljö med möjligheter till möblering utifrån behov, aktiviteter och olika inlärningssituationer.

 

Som fritidspedagog bidrar du med din kompetens under hela dagen i skola/fritidshem. I arbetslaget har huvudansvaret för fritidshemmets pedagogiska verksamhet tillsammans fritidshemspersonalen som i dag består av 1 fritidspedagog, förskollärare och en barnskötare.

 

Du kommer att arbeta i elevgrupp från förskoleklass och sedan följa eleverna upp genom åren till och med årskurs tre. Där du planerar, genomför och utvecklar verksamheten med barnen i fokus. Tillsammans med övriga i arbetsgruppen arbetar du med att skapa en trygg och inspirerande lärmiljö.

 

Som lärare i fritidshem blir du en del av teamet med din kompetens som fritidspedagog. Tjänsten är en heltidstjänst där du arbetar både i skolans verksamhet och på eftermiddagen på fritidshemmet i samma lokaler och hemvist. Tjänsten är en semestertjänst.

 

Vem är du?

Du är legitimerad lärare i fritidshem/fritidspedagog

Det är viktigt att du är öppen för utveckling och tycker om att samarbeta då du blir en del i ett team på sex stycken medarbetare.

 

Arbetet ställer krav på din förmåga att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det även viktigt att du är bra på att samarbeta med andra för att tillsammans nå uppsatta mål.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Som en del av Region Gotland bidrar vi i utbildnings- och arbetslivsförvaltningen till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling. Vi ansvarar för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, anpassad grund- och gymnasieskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser, ungdomsgårdar samt mottagande och etablering av nyanlända. Tillsammans ger vi möjligheter till ett livslångt lärande.

 

Om Region Gotland

Region Gotland är inte bara Gotlands största arbetsgivare, vi är också den enda regionen i Sverige som har kommunala-, hälso- och sjukvårdsuppgifter och regionalt utvecklingsansvar i en och samma organisation. Det tillsammans med vårt ö-läge skapar förutsättningar för gott samarbete över våra verksamhetsområden.

 

Vi är över 6700 medarbetare. Tillsammans arbetar för ett hållbart, inkluderande och välmående samhälle för alla som besöker, bor och verkar på Gotland. Vi är drivande i att skapa en trygg och hållbar utveckling över hela ön.

 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är över 61 000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler! Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

 

Genom instagramkontot @viarregiongotland visar vi bredden av våra yrken och vilken betydelse vårt arbete har för samhället. Varje vecka visar en ny medarbetare upp sin arbetsvardag.

 

Övrigt

Region Gotland arbetar enligt kompetensbaserad rekryteringsmetod som syftar till att se varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

 

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsten fortsatt är vakant.

 

I takt med att omvärlden förändras arbetar Region Gotland i större utsträckning med kvalitet och säkerhet i rekryteringsprocessen. Det innebär att du som kandidat kan komma att omfattas av vissa kontroller inför anställning. Vilka kontroller som tjänsten du söker kan omfattas av får du information om inför eller under intervjun.

 

Inför samtliga anställningar behöver du som kandidat visa upp ID-handling och personbevis.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 2024-08-05

Antal jobb: 1

 

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-07-01

 

Referensnummer

2024/521

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Läs mer om arbetsgivaren


Sista ansökningsdag : 1 juli . Arbetsort : Gotland

Kategorier : Fritidspedagoger Grundskollärare Lärare för yngre åldrar


Senaste jobben från Region Gotland

Region Gotland

Lärare fritidshem

Lyckåkerskolan är skolan där allt är möjligt. Här arbetar engagerade pedagoger, bokdrakar, pedagoghundar och vår skolhamster
Region Gotland, Gotland,

Läs mer !
Alla jobb hos Region Gotland

Liknande jobb Lärare fritidshem

Ronneby kommun

Lärare i fritidshem på Hobyskololan

Tillsammans med dig gör vi Ronneby ännu bättre!
Ronneby kommun, Ronneby,

Läs mer !
Linköpings kommun

Lärare i fritidshem till Hagbyskolan

Hagbyskolan ligger i Johannelund i Linköpings södra delar och bedriver skol- och fritidshemsverksamhet från förskoleklass till...
Linköpings kommun, Linköping,

Läs mer !
Stenungsunds kommun

Jörlandaskolan F-6 söker Lärare i fritidshem alt. Pedagog Fritidshem

Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba med oss på Jörlandaskolan.
Stenungsunds kommun, Stenungsund,

Läs mer !
Stenungsunds kommun

Ekenässkolan F-6 söker Lärare i fritidshem alt. Pedagog Fritidshem!

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.
Stenungsunds kommun, Stenungsund,

Läs mer !
Mörbylånga kommun

Lärare i Fritidshem Mörbylånga kommun, placering Glömminge skola

Nu söker vi nu en lärare i fritidshem som vill vara med och tillsammans med oss bidra till att skapa vår framtid.
Mörbylånga kommun, Mörbylånga,

Läs mer !
Krokoms kommun

Lärare i fritidshem, Hissmoskolan

Till Hissmoskolan i centrala Krokom söker vi nu legitimerad lärare i fritidshem.
Krokoms kommun, Krokom,

Läs mer !
Säters kommun

Lärare i fritidshem

Välkommen till Enbacka skola. Vi är en grundskola årkurs f-6 med c:a 300 elever.
Säters kommun, Säter,

Läs mer !
Linköpings kommun

Lärare i fritidshem till Norrbergaskolan

Norrbergaskolan ligger i natursköna Sturefors, strax söder om centrala Linköping.
Linköpings kommun, Linköping,

Läs mer !
Noblaskolan

Timvikarier förskola/skola/fritids Höstterminen 2024

Vi söker just nu timvikarier som kan hoppa in och arbeta på förskolan/skolan/fritids med kort varsel när någon i den ordinarie...
Noblaskolan, Salem,

Läs mer !